Aandacht en respect - Anja Bos Afscheid, ceremonie & dienst

Hoe

In een persoonlijk gesprek staat het leven van jouw overleden dierbare centraal. Ik luister met aandacht en respect naar alle verhalen. Met elkaar bespreken we hoe we inhoud gaan geven aan het afscheid, de ceremonie, de dienst. Alles is bespreekbaar. Zo kun je de invulling van de gehele ceremonie aan mij overlaten. Maar het is ook waardevol als je daar zelf een rol in vervult. Daarbij kan ik je in alle opzichten helpen. Ook denk ik graag met je na over de meerwaarde die je aan een afscheid kunt geven met bijvoorbeeld symboliek en/of muziek.

Spreken vanuit mijn hart
Gecertificeerd dementievriendelijk uitvaartspreker Uitvaartspreker Anja Bos

Dementievriendelijk uitvaartspreker

Het komt vaak voor dat bij een uitvaart een nabestaande met dementie is betrokken. Dat kan een verdrietige situatie nog verdrietiger maken.

Ik ben gecertificeerd Dementievriendelijk Uitvaartspreker. Met mijn kennis en ervaring kan ik in deze situatie voor een meerwaarde zorgen voor de persoon met dementie, de familie en de eventuele verzorgers.

Dementievriendelijke uitvaartspreker

tarieven

Het basistarief voor een persoonlijk afscheid bedraagt €495,-.
Dit tarief is inclusief een uitgebreid voorgesprek, vormgeven van de ceremonie met de familie/vrienden, schrijven en uitspreken van het levensverhaal, het welkom, het afscheidswoord en gedichten, het leiden van de ceremonie/voorgaan in de dienst, overleg met de uitvaartverzorger en een nagesprek.

Als een ceremonie om bepaalde redenen om meer voorbereiding en/of uitvoering vraagt, maak ik een tarief op maat.

Het genoemde tarief is exclusief reiskosten.

De kosten van deze begeleiding kunnen worden opgegeven bij de uitvaartverzekering. Een eventuele vergoeding hangt af van het soort verzekering dat is afgesloten.

Voor meer informatie:

https://www.uitvaartverzekering.nl/onderwerpen/ritueelbegeleiding

Goed om te weten:

Er kan ook gebruik gemaakt worden van mijn diensten voor bijvoorbeeld het schrijven van alleen een levensverhaal. Ook het tarief hiervoor is maatwerk, afhankelijk van de wensen

Kan ik je helpen? Zo kun je mij bereiken

Adres:
Stroombeek 41
8064 JA Zwartsluis
Bel: 06 - 20 28 68 41
Mail: anja@houvastbijafscheid.nl
arrows-right